Two nominees for Best Documentary!

We are proud having two wonderful nominees at Copenhagen TV Festival 2018 for Best Documentary:
A Modern Man by Eva Mulvad and Amateurs in Space by Max Kestner.

A Modern Man at Festivals ’18

Eva Mulvad‘s film A Modern Man is screening at the following festivals:

Budapest International Documentary Festival BIDF 2018:
January 27th at 15:00 / January 28th at 17:45
Nominated in ‘I Decide’.

Helsinki Documentary Film Festival DocPoint 2018:
January 31st at 20:00 / February 2nd at 21:30

The Tel Aviv International Documentary Film Festival DocAviv 2018:
May – to be announced.

icon Danish Documentary shared a link

Frem til den 23. marts kan du se Eva Mulvads film A Modern Man via DR streaming. Filmen handler om Charlie Siem der er violinist og fotomodel. Han er født ind i en rig familie hvor perfektionisme, stræben og skønhed fylder; dertil kommer ensomheden. Det er et smukt portræt af et menneske i det 21. århundrede. Danish Documentary har produceret filmen og du kan se den hvis du følger følgende link:

icon Danish Documentary shared a link

Klokken 00:35 er der midnatsforestilling på DR K der viser Eva Mulvads dragende film A Modern Man; om violinisten, fotomodellen og rigmanden Charlie Siem der lever i en perfektionistisk verden omgivet af skønhed, forventninger og valg. Filmen er en eksistentiel rejse der skildrer en mand i det 21. århundrede og drejer sig også om ensomhed. Filmen er produceret af Danish Documentary. Se traileren og læs mere hér:

icon Danish Documentary shared a link

Frem til den 20. marts vises 'Something Better To Come/Børnene på Putins losseplads' på DRs onlinestreaming. Instruktøren Hanna Polak har gennem 14 år fulgt pigen Yulas kamp for et godt liv. Yula lever i Europas største losseplads, beliggende i Rusland, 20 km fra Moskvas centrum. Danish Documentary har produceret filmen. Følg linket og se den stærke historie om en brav pige:

icon Danish Documentary shared a link

Tirsdag aften klokken 20:45 vises 'Something Better to Come' på DR2. Hanna Polak har igennem 14 år fulgt pigen Yulas opvækst på en losseplads i det forbudte territorium Svalka i Putins Rusland. Yula kæmper for et normalt liv og filmen er en gribende fortælling om en ung piges håb og mod. Se traileren og læs mere om Yula og filmen her: http://somethingbettertocomethemovie.com/ Filmen vises på DR2 igen fredag den 16. klokken 23:50.

icon Danish Documentary shared a link

Eva Mulvad's film A Modern Man is screening on this year's Budapest International Documentary Festival on January 27th at 15:00 o'clock and January 28th at 17:45 o'clock. It is in the compition 'I Decide' and we hope for the best!

icon Danish Documentary shared Dinner & Docs's event.

Så er det i morgen i kan komme til middag med Ekstrabladets chefredaktør Poul Madsen samt se Mikala Kroghs film. Aftenens menu er: Forret: Ekstra Bladet's nytårstorsk á lá Yngve Hovedret: Hyldest til Ekstra Bladet

icon Danish Documentary shared Anders "Anden" Matthesen's video.

Anders Matthesen takker for de mange søde henvendelser efter vi viste Den Anden Side, Pernille Rose Grønkjær’s fantastiske film om ham som TV2 viste den anden aften. Den ligger på TV2 play også den lange, som du også kan se på Itunes. Anders hilser og siger tak.

icon Danish Documentary shared Dinner & Docs's event.

Filmen om Ekstra Bladet bliver vist på tredje år - sidst i Kina og nu den 18. januar til Dinner & Docs på Amager. Filmen er fortsat aktuel og Danish Documentarys instruktør Mikala Krogh og Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen vil diskutere 'de daglige journalistiske og etiske dilemmaer vi står midt i, mens uret tikker, oplaget rasler ned og vi bare skal udkomme med noget i gider klikke på.' Hovedrettens navn er ændret fra 'Den indre svinehund' til 'Hyldest til Ekstra Bladet'; det bliver en spændende aften som i kan opleve og smage på, for den nette sum af 200 kr. Vi håber at se jer til Dinner & Docs torsdag den 18. januar klokken 18:00.