Two nominees for Best Documentary!

We are proud to have received two wonderful nominations at Copenhagen TV Festival 2018 for Best Documentary:
A Modern Man by Eva Mulvad and Amateurs in Space by Max Kestner.

A Modern Man at Festivals ’18

Eva Mulvad‘s film A Modern Man is screening at the following festivals:

Budapest International Documentary Festival BIDF 2018:
January 27th at 15:00 / January 28th at 17:45
Nominated in ‘I Decide’.

Helsinki Documentary Film Festival DocPoint 2018:
January 31st at 20:00 / February 2nd at 21:30

The Tel Aviv International Documentary Film Festival DocAviv 2018:
May – to be announced.

icon Danish Documentary is with Pernille Rose Grønkjær and Lone Frank.

Fredag aften satte filmen HUNTING HEDONIA hjerneforskning på dagsorden. Er hjernestimulering fremtidens mentale kosmetiske operation?

icon Danish Documentary is with Dorte Fals and 2 others.

I dag var næsten 600 skoleelever med interesse for iværksætteri i Bremen Teater for at se KIRSEBÆREVENTYRET og diskutere iværksætteri med nogle af landets dygtigste indenfor området. Filmen blev præsenteret af Tommy Ahlers og i debatpanelet var: Peter Warnøe, Christian Vintergaard, Harald Krabbe og Johanne Rao Jensen.

icon Danish Documentary shared a link

🖋🖋🖋🖋🖋🖋 6 ud af 6 penne til SCHOOL OF SEDUCTION fra Filmkommentaren 😍 Se den på CPH:DOX: https://cphdox.dk/program/film/?id=1034

icon Danish Documentary shared a video

"Your brain is you!" Kom med til verdenspremiere på HUNTING FOR HEDONIA: https://www.facebook.com/events/812425769103808/ Filmen er instrueret af Pernille Rose Grønkjær med manus af videnskabsjournalist Lone Frank.

icon Danish Documentary shared a video

Lyt! Fantastisk speak af selveste Tilda Swinton i filmen HUNTING FOR HEDONIA. Kom med til premieren: https://www.facebook.com/events/812425769103808/ 🎬 Filmen er instrueret af Pernille Rose Grønkjær med manus af videnskabsjournalist Lone Frank.

icon Danish Documentary shared a photo

Ny plakat for HUNTING FOR HEDONIA 😍 Se filmen på CPH:DOX: https://cphdox.dk/program/film/?id=888 Filmen er instrueret af Pernille Rose Grønkjær med manus af Lone Frank.

icon Danish Documentary shared a video

Mr. Riley er blevet opereret i hjernen for sin parkinson; nu er hans hverdag forandret. HUNTING FOR HEDONIA er instrueret af Pernille Rose Grønkjær med manus af videnskabsjournalisten Lone Frank.

icon Danish Documentary shared a video

3 meget forskellige mænd starter sammen et iværksættereventyr, som viser sig ikke at være en nem mission 🍒 Se Eva Mulvads nye film på CPH:DOX: https://cphdox.dk/program/film/?id=983